Reparație aparate de cafea

Reparație rapidă

Express livrare

Servicii de reparație

Reparație

Compania noastră oferă o gama largă de piese de schimb pentru majoritatea  tipurilor de aparate, a diferitelor branduri cât și disponibilitatea consultanței telefonice ce ține de procurarea, întreținerea și deservirea corectă a aparatelor.

Recondiționam orice tip de aparat de cafea, super-automat, profesional sau vending. Aceasta vă garantează o cafea calitativă cât și un gust rafinat fără amărăciune sau aciditate sporită.

Decalcifiere

Orice aparat are nevoie de o rutină de întreținere regulată. Întreținerea făcută la timp poate preveni acumularea grăsimilor prin grupul de cafea și porta-filtru; elimină problemele comune ale aparatelor, dar în același timp este foarte importantă pentru igienă cât și pentru siguranța alimentelor.

Decalcifierea aparatelor trebuie efectuată regulat, chiar și în cazul în care folosiți filtru sau apă filtrată. Atenție!!! Folosim doar produse speciale pentru procedura de curățare și nici într-un caz ,,sare de lămâie sau oțet,,. Aceasta va aduce la deteriorarea sistemului hidraulic al aparatului DVS și la cheltuieli neprevăzute, iar în unele cazuri chiar și la imposibilitatea reparației.

Recondiționare

Majoritatea din noi am avut ocazia să procurăm un aparat la mâna a doua. Pentru ai putea oferi o viață cât mai îndelungată aparatului DVS, recomandăm recondiționarea totală. Aceasta prevede o diagnosticare, după care se comunică costul total al reparației sau mentenanței. La fel în cazul aparatelor folosite cu scop comercial este recomandat mentenanță la fiecare 15-20 kg cafea. Vă aducem aminte că întreținerea aparatului de cafea la timp vă salvează de cheltuieli neprevăzute.

Compania noastră oferă și servicii de recondiționare a aparatelor vending. De la punerea în funcțiune, programarea acestora și preschimbarea pieselor doar originale, până la instalarea sistemelor de plată de orice tip. La noi aparatul
DVS vending recapătă a doua viață.

Programare espressor

În cazul în care ați procurat un aparat casnic de cafea și nu sunteți în stare să-l programați, o facem noi pentru voi. Costul serviciului inclusiv instruirea persoanei este de 250lei.

Reprogramarea aparatelor vending necesită timp și cunoștințe în domeniu. De aceea recomandăm chemarea unui tehnician la fața locului pentru aceasta.

Instalare filtre

În foarte multe cazuri posesorii aparatelor de cafea nu au posibilitatea de a le alimenta cu apă filtrată iar acestea la rândul lor se defectează. Se recomandă instalarea filtrelor în rezervorul de apă al aparatului specific pentru fiecare model. Acestea le puteți găsi pe situl nostru în rubrica Accesorii și Întreținere.

Aparatele Vending, Super-automate și profesionale la fel au nevoie de filtre. Acestea sunt specifice pentru fiecare în parte. Contează volumul de apă folosit anual cât și posibilitatea de a le racorda la rețea. Solicită consultanța unui tehnician pentru mai multe detalii.

Consultație

La procurarea unui aparat de cafea avem nevoie de consultanța pentru a nu da greș cu achiziția. Recomandăm aparat cu capsule pentru un consum mai mic de 4 cafele zilnic sau cu cafea măcinată pentru un consum mai mare de 5 cafele zilnic  dar mai mic de 8. În toate celelalte cazuri aparatele automate cu râșniță pentru boabe sunt binevenite.

Atunci când merge vorba despre aparate cu profil comercial, o consultație este obligatorie. Se recomandă aparatele cu cameră de măcinare. Doza ideală de cafea 9-11 Gr. Grupul trebuie să fie detașabil, rezervorul de apă nu mai mic de 2 lt și containerul pentru zaț nu mai mic de 24 buc.

Au apărut întrebări?
Contactează-ne!